الانتقال إلى المحتوى

مشكلة اختفاء الTrigger - يا ريت حد يفيدنى !


gana3m

Recommended Posts

اسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
الاخوة الكرام - أعضاء و مسئولى المنتدى .. انا عندى مشكلة خطيرة جدا و بحثت كثيرا و لكن دون جدوى
المشكلة انه احيانا اكتشف ان فى TRIGGER مش شغال كما كتبته ادخل اشوف فى ايه اكتشف ان ال TIGGER غير موجود اصلا بالفورم و عليه اقوم بفتح نفس الفورم من BACKUP FOLDER و لا اعرف لماذا تختفى و كيف يمكن منع حدوث هذا

المشكلة خطيرة و فى عملاء تشتكى من ان الشاشة مش شغالة صح - و الاخطر انى مش عارفة ايه تانى اختفى غير اللى واضح تأثيره

أفيدونى أفادكم الله

رابط هذا التعليق
شارك

المشكلة ديه بتحصل hاحيانا لما بتعمل copy , paste le triger سعات بيقولك انه هيعمل استبدل وسعات مبيقولش احطياتي متبقاش تعمل نسخ لل trigger nafso ابقى خد الكود اللي جواه احسن

رابط هذا التعليق
شارك

شكرا جزيلا على الرد
بس مشكلتى مش بس لما باتعامل مع ال trigger

انا من غير ما اقرب من الtrigger خالص باكتشف بالصدفة ان فى كود مش شغال و لما افتح الفورم افاجأ انه ال trigger مش موجود

لسة النهاردة بافتح فورم عشان اعدل فى trigger و مش لاقيته
و الغريب انى قفلت من غير حفظ و فتحت تانى لاقيته موجود

افيدونى افادكم الله :(

رابط هذا التعليق
شارك

ممكن تكون دي مشكلة ناس شغالة مع بعضها
يعني اكثر من واحد يفتح الفوم في نفس الوقت وبيشتغلوا فيها ومن هنا بتحصل المشكلة اخر واحد عمل حفظ يلغي شغل الباقي

رابط هذا التعليق
شارك

الحمد لله ان فى ردود
بس للاسف ان فقط من اشتغل على هذة الشاشات و كمان على جهازى مش على السيرفر

و بتحصل ليا كتير لدرجة انى خلاص اتعودت اخد كل يوم و احيانا لما اشتغل على فورم كتير كذا مرة فى اليوم BACKUP للشغل

يا جماعة نفسى اعرف السبب - فى حد قالى ممكن يكون المشكلة فى ال OBJECT LIBRARY

مش عارفة سببها ايه و لا احلها اذاى؟
اذاى اعرف ان الفورم ناقصها TRIGGER ؟
هل فى طريقة اعرف منها عدد الTRIGGER على الفورم
انا اضطررت افتح الفورم الصح مع الغلط و اعدى على كل TRIGGER اشوفه موجود و لا لأ

أفيدونى أفادكم الله

:( :unsure:

رابط هذا التعليق
شارك

لو المشكلة فى ال OBJECT LIBRARY

هيبقى السؤال هل حضرتك باني الفورمة ومستخدم ال OBJECT LIBRARY وعامل فعلا subclass

لو كان كده يبقى مش هتشوف الاشياء الاي انت واخدها من ال OBJECT LIBRARY الا اذا قمت بفتح ال OBJECT LIBRARY قبل فتح اي فورمة

فهل فعل انت باني الفورم باستخدام ال OBJECT LIBRARY أم لا؟؟؟؟

رابط هذا التعليق
شارك

انا فعلا بنيت الفورمز على OBJECT LIBRARY
بس مش السبب انى مش بافتح ال OBJECT LAIBRARY
لانى علطول فاتحاها بدليل انى ممكن اقفل الفورم بيلدر و ارجع افتح تانى فى نفس اللحظة الاقى كل شىء عادى
كان يهمنى ان لو فى طريقة اعرف بيها عدد ال TRIGGER يبقى ده فى حد ذاته حل لمشكلتى

مش عارفة سببها ايه و لا احلها اذاى؟
اذاى اعرف ان الفورم ناقصها TRIGGER ؟
هل فى طريقة اعرف منها عدد الTRIGGER على الفورم
انا اضطررت افتح الفورم الصح مع الغلط و اعدى على كل TRIGGER اشوفه موجود و لا لأ

أفيدونى أفادكم الله
تم تعديل بواسطة gana3m
رابط هذا التعليق
شارك

انضم إلى المناقشة

يمكنك المشاركة الآن والتسجيل لاحقاً. إذا كان لديك حساب, سجل دخولك الآن لتقوم بالمشاركة من خلال حسابك.

زائر
أضف رد على هذا الموضوع...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   تمت استعادة المحتوى السابق الخاص بك.   مسح المحرر

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

جاري التحميل
×
×
  • أضف...

برجاء الإنتباه

بإستخدامك للموقع فأنت تتعهد بالموافقة على هذه البنود: سياسة الخصوصية