الانتقال إلى المحتوى

الرجاء المساعدة في ادخال الصورة في الdatabase


poor

Recommended Posts

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انا عندي فورم للأصناف و عايز يكون لكل صنف الصورة بتاعته وعملت عمود بنوع blob وعملت كمان browse للصورة
بس مش أخزن الصورة جوة الdatabase وأطلعها مع كل صنف
الرجاء المساعدة لأن الموضوع مهم جدااااااااااا
وشكرا

رابط هذا التعليق
شارك

اكتب هذا الكود على
WHEN-MOUSE-DOUBLECLICK
على نفس الصورة

DECLARE
PICNO		VARCHAR2(100) ;
BEGIN
PICNO := GET_FILE_NAME(FILE_FILTER=> 'JPG FILES (*.JPG)|*.JPG|'
||'BITMAP FILES (*.BMP)|*.BMP|'); 
IF PICNO IS NOT NULL THEN
	READ_IMAGE_FILE(PICNO, 'ANY', 'PHOTOS'); 
END IF ;
END ; 

رابط هذا التعليق
شارك

اخي developer
انا جربت الموضوع بس pl/sql مش بيقبل data type من نوع long row بيقبل blob وبيطلع رسالة انه عمل insert بس مش بعرف اعمل retrieve للصورة وبيطلع error 40350
شكرا ومنتظر الرد

رابط هذا التعليق
شارك

أخي الكريم ...

اولا ماهي إصدارة ال(Form) المستخدمة؟


انا جربت الموضوع بس pl/sql مش بيقبل data type من نوع long row بيقبل blob

ممكن توضح اكثر ؟

فقط استخدم الكود الذي ذكره الأخ ahmed el kilany لوضع الصوره في حقل الصورة , ثم احفظ
رابط هذا التعليق
شارك

انا شغال علي developer 6i وده مش بيقبل long raw انا المشكلة مش في تخزين الصورة بس المشكلة في اني اطلعها تاني لأنه بيقولي مفيش داتا في العمود
وشكرا

رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 2 أسابيع...

شاهد الملف المرفق وان شاء الله يبين اللى انت عايز تعرفه
اولا: ادخل على scott/tiger
انشىء table جديد اسمه new يحتوى على 2 عامود رقم الصوره ونوعها (long raw)

http://img159.imageshack.us/my.php?image=imagels4.jpg


نسيت الملف المرفق اسف جدا

images.zip

رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 1 شهر...
  • بعد 2 أسابيع...
  • بعد 2 سنة...
اخي ahmedmoky انا عملت متل ما طلبت بس عندما اضغط على زر Browser ما بطلع شيئ
شو الحل اخي .

انا شغلت الفورم بس مش شغاله انا مش فاهمه فكرتها يعنى انا منين بجيب الصوره
رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 2 أسابيع...

الف الف الف الف شكــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ياغالـــــــــــــــى

رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 1 سنة...
  • بعد 5 سنة...
  • بعد 4 أسابيع...

انضم إلى المناقشة

يمكنك المشاركة الآن والتسجيل لاحقاً. إذا كان لديك حساب, سجل دخولك الآن لتقوم بالمشاركة من خلال حسابك.

زائر
أضف رد على هذا الموضوع...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   تمت استعادة المحتوى السابق الخاص بك.   مسح المحرر

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

جاري التحميل
×
×
  • أضف...

برجاء الإنتباه

بإستخدامك للموقع فأنت تتعهد بالموافقة على هذه البنود: سياسة الخصوصية