الانتقال إلى المحتوى

مشكله في تغيير كلمه السر


soso3003

Recommended Posts

ايش المشكلة في هذا الكود لتغير كلمة السر في الداتابيس
declare
p number;
begin
select password into p from usr where id=:usr1.id and username=:usr1.username;
if (p=:usr1.opassword)then

update usr
set password=:usr1.npassword
where id=:usr1.id;
commit;
--:usr1.new:=p;
--go_block('view');
--refresh;
else
message('sorry user name or old password is wrong try again');
message('sorry user name or old password is wrong try again');
raise form_trigger_failure;
end if;
end;

رابط هذا التعليق
شارك

مشكور يا الجنتل على مرورك ومشاركتك
بس برضوا المشكلة مانحلت
كتبت الكود في التريجر حق البوتون
لكن ماعمل تغيير في كلمة السر

ويكتب خطا في نهاية اسفل الفورم
error: unable to insert record

تم تعديل بواسطة soso3003
رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم
ممكن ترسل لي تصميم الجدول تبعك وسوف اجد لك حلا باذن الله مصحوبا بمثال :rolleyes:

وفقك الله
الجنتل
الظاهر كتبنا الرسالة في نفس الوقت انا والاخ العزيز وجية على العموم ارسل الجدول وانشاء الله نحصل حل
سواء من عندي او من عند الاخ محمد

تم تعديل بواسطة الجنتل
رابط هذا التعليق
شارك

مشكور يا اخوان على تعاونكم
هذة صورة الفورم
http://soso3003.jeeran.com/untitled.JPG

وهذا الجدول

USERNAME ( PASSWORD ) ID
--------------- ---------- ----------
soso3003 ( 42001475 ) 1000
s ( 10 ) 2000
majed ( 111 ) 3000
hussam ( 999 ) 4000

تم تعديل بواسطة soso3003
رابط هذا التعليق
شارك

معلشى هنتعبك شوية ياباشا

ممكن تبعت الفورمة

مع التيبل نفسها فى تكست ايتم

بحيث اكون عارف هل العمود نفسة علية اى كونستران

او ممكن يكون معمول

ب

Not null

ابعت بس الفورمة مع التيبل اللى انتة عاملة وبأذن الله 5 دقائق هتكون عندك

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم

يا اخى تعبتنى معك

انا لااقصد ان ترسل صورة من الفورمة

انا اقصد الفورمة مع الكود بتاعها نفسة

باختصار

انتة مش لما بتخلص بتحفظ الفورمة كملف امتدادة

fmb

انا عايزك ترسل ال الملف دة

اعتقد كدة ان تكون فهمت انا اقصد اية

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم

اسفين جدا للتأخير

المشكلة مش فى الكود نفسة

الكود صحيح مية فى المية

المشكلة فى الايتم اللى حضرتك واضعها على الفورمة

خلى البروبرتى بتاع جميع الايتم اللى علي الفورمة

database item

خليها ب

no

وهتشتغل معاك باذن الله

واى مشكلة احنا فى الخدمة

رابط هذا التعليق
شارك

انضم إلى المناقشة

يمكنك المشاركة الآن والتسجيل لاحقاً. إذا كان لديك حساب, سجل دخولك الآن لتقوم بالمشاركة من خلال حسابك.

زائر
أضف رد على هذا الموضوع...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   تمت استعادة المحتوى السابق الخاص بك.   مسح المحرر

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

جاري التحميل
×
×
  • أضف...

برجاء الإنتباه

بإستخدامك للموقع فأنت تتعهد بالموافقة على هذه البنود: سياسة الخصوصية