الانتقال إلى المحتوى

استفسار عن كيفية تركيب الفورم على شبكة داخلية


almamoun

Recommended Posts

أخواني في الله السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
استفسار عاجل جداً
لقد قمت بتنفيذ مشروع باستخدام داتابيز 10g
وفورمز+ريبورتس 6i
كيف اقوم بتركيب البرنامج على شبكة مكونة من 10 أجهزة
ارجو منكم ذكر الخطوات

وجزاكم الله كل خير

رابط هذا التعليق
شارك

هتسطب الداتا بيز على السيرفر وممكن متسطبش الديفولوبر بس الافضل سطبو عشان بعد ما تشغل البرنامج على السيرفر تاخد بس كوبى من الديفولبر وملفات الريجستر فقط
من سؤالك واضح انك بتعرف تشغل البرنامج على جهاز واحد لما يشتغل على جهاز واحد هتعمل كالتالى
تروح على الاوركل فى الريجستر وتعمل export لكل ملفات الريجستر بتاعة الاوركل فى ملف واحد
بعد كدة تاخد تسطيبة الديفولبر كوبى من على جهاز السيرفر على ال 10 اجهزة بتوعك وترن الملف اللى انت عملته من الريجستر على كل جهاز وجرب كدة وان شاء الله هيشتغل
ملحوظة لو انت مسطب الديفولبر على السيرفر على بارتش C مثلا لازم تخدها كوبى على السؤ بردو عشان ملفات الريجستر لما بتترمى بيبقى فيها الباثات بتاعة السيرفروياريت كوبى من البرنامج نفسو على نفس الباث
ان شاء الله اكون افدتك
أخوك محمد أمين

رابط هذا التعليق
شارك

شكرك جداً أخي محمد أمين على ردك وجزاك الله خيراً
أنا بعمل run من خلال تشغيل الملف ذو الامتداد fmx من قائمة open with واختيار fruntime.exe
اخي محمد عذراً ان كنت قد اثقلت عليك
ولكني دائما ما كنت أعمل على forms9i
فلو فيها تعب تذكر لي الخطوات بشيء من التفصيل بدءاً من التشغيل على نفس الجهاز وعمل exe file لأني جربت الموضوع اللي حضرتك كتبته ومشتغلش
وشكراً جزيلاً
أخوك أحمد على

رابط هذا التعليق
شارك

انضم إلى المناقشة

يمكنك المشاركة الآن والتسجيل لاحقاً. إذا كان لديك حساب, سجل دخولك الآن لتقوم بالمشاركة من خلال حسابك.

زائر
أضف رد على هذا الموضوع...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   تمت استعادة المحتوى السابق الخاص بك.   مسح المحرر

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

جاري التحميل
×
×
  • أضف...

برجاء الإنتباه

بإستخدامك للموقع فأنت تتعهد بالموافقة على هذه البنود: سياسة الخصوصية